Alpe d’HuZes

Op 7 juni wil ik als onderdeel van team Janssen & Van den Bor meedoen aan de Alpe d’HuZes om geld op te halen voor het Koningin Wilhelmina Fonds.  Zo zamelen we geld in voor meer onderzoek naar kanker. Wil jij ons steunen?

Net zoals bijna iedereen ken ik ook mensen die te maken hebben gehad met kanker. Nog steeds overlijden veel mensen aan een vorm van deze ziekte. Gelukkig zijn er ook die genezen, maar voor wie het een blijvende impact op hun leven heeft. Ik ben erg dankbaar dat ik kan zeggen dat mijn eigen vader al weer zeven jaar schoon is nadat hij prostaatkanker heeft gehad. Het doet me dan ook goed dat ik dit jaar weer samen met hem naar Alpe d’HuZes ga om geld in te zamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds.

Ons team bestaat uit mijn schoonzus en zwager Dorien en Adwin van den Bor, mijn beide ouders Heleen en Arnold Janssen, dochter Anne en ikzelf.

Sponsormogelijkheden

Je kunt ons als team op verschillende manieren helpen om geld in te zamelen.

  1. Via onze Alpe d’HuZes pagina, daar kun je ook ons individueel sponsoren
  2. Lege flessen inzamelen. In maart steunt Albert Heijn Voorthuizen ons doel door alle ingeleverde emballage bonnen voor Alpe d’HuZes te bestemmen.
  3. Voor wat extra motivatie kun je me per beklimming sponsoren. Mijn doel is 3x naar boven, maar misschien helpt dat om nog een extra poging te doen. Kijk daarvoor op mijn Alpe d’HuZes pagina.
  4. Voor deze actie moet ook getraind worden, je kunt me daarom ook sponsoren voor iedere trainingskilometer. Zie sponsoring per trainingskilometer