Klaar voor Alpe d’HuZes

Alpe d'HuZes 0 Comments

We vertrekken bijna naar Frankrijk om daar op 7 juni de berg op te gaan lopen. Als team hebben we inmiddels zo’n € 18.000,- opgehaald! Dat vind ik echt heel bijzonder en ben ik ook heel dankbaar voor. Zo gaan we samen de strijd aan tegen kanker en kan er via het KWF meer onderzoek worden gedaan.

Het is ook erg leuk dat we dit als team hebben kunnen doen. Dorien en Adwin hebben een flink aantal bedrijven bereid gevonden om te sponsoren, maar er zijn ook vele personen die een bedrag hebben gegeven. Met dank aan Choco & Zo om ons te helpen aan chocola die we de afgelopen weken hebben verkocht. Daarnaast zijn er ook mensen die een klein of groot bedrag aan ons hebben gegeven. Wat je ook hebt gedaan, van harte bedankt. Mocht je het nog vergeten zijn, het is nog niet te laat! Ga naar onze teampagina en doe mee!

De afgelopen maanden heb ik ook zoveel mogelijk kilometers gelopen om te trainen, mijn doel was om 1.000 km te lopen, dat is bijna gelukt. April had ik een dipje en daarom was het iets minder. Totaal heb ik toch 980,9 km gelopen en dat heeft ook nog € 98,09 opgebracht.

Vanuit Frankrijk zal ik jullie op de hoogte houden van onze belevenissen, blijf dit blog volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.