Cauberg Trail

Hardlopen 0 Comments

Vandaag de Cauberg Trail gelopen in Valkenburg. Pittige route over bijna 30 km met zo’n 800 hoogtemeters. Ik kwam over de finish na 3:40 uur.

Gelopen in Voorthuizen Loopt shirt 2018

Het was een pittige tocht, ik had ook weinig hoogtemeters getraind en het aantal lange afstanden de laatste tijd was minder als dat ik zou willen. Twee weken geleden zelfs nog getwijfeld om te starten. Gelukkig ben ik wel gegaan, mijn tijd was ongeveer 10 minuten langzamer dan twee jaar geleden. Daar kan ik prima mee leven.

Op ongeveer de helft zit deze mooie trap. Maar je kunt er ook langsheen. Te veel ijzerwerk is niet goed voor je. 🙂
Zwarte hooglanders (denk ik) in het bos
Op 1,5 km van het eind nog deze trap met 139 treden. Dat was best pittig.

Voor meer informatie zie de site van Cauberg Trail. Of een verslag van TV Valkenburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.