Steun ons, steun het KWF

Alpe d'HuZes 0 Comments

Op 7 juni 2018 lopen mijn dochter Anne en ik samen de berg op voor Alpe d’HuZes om geld op te halen voor het Koningin Wilhelmina Fonds voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we samen met schoonzus en zwager Dorien en Adwin, en met oma en opa Heleen en Arnold Janssen. Samen heten we team ‘Janssen & Van den Bor’. Jullie steun kunnen we goed gebruiken.

In 2016 liep mijn vader Arnold Janssen voor het eerst mee met Alpe d’HuZes om zo zijn bijdrage te leveren voor meer onderzoek naar kanker. Hij wilde dit doen omdat hij dankbaar is dat hijzelf van kanker is genezen en inmiddels 5 jaar schoon was. Afgelopen jaar liepen mijn broer Bart en ik mee. Heleen had helaas haar been gebroken en kon niet mee. Anne werd enthousiast van de verhalen en beelden en wilde graag zelf ook met haar opa mee omhoog de berg op. Ook Dorien en Adwin wilden graag meedoen en zo ontstond ons team. Dankzij medewerking van school en huiswerkbegeleiding met behulp van Dorien kan Anne begin juni mee naar Frankrijk.

Het doel van deze actie is om geld op te halen voor onderzoek, daarom onze vraag:

‘Ik wil graag dat mensen beter worden van kanker, daarom zamel ik geld in. En ik wil graag met mijn opa lopen die kanker heeft gehad, maar er gelukkig van genezen is.’ — Anne Janssen

Statiegeld actie in maart

Met hulp van de Albert Heijn in Voorthuizen kun je in maart je statiegeld doneren aan dit doel. Mocht je nu niet zo vaak in Voorthuizen komen, we komen het ook graag bij je ophalen.

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers zo veel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Voor meer informatie zie: www.opgevenisgeenoptie.nl