Lekker ronddwalen

Hardlopen 0 Comments

Hardlopen richting Radio Kootwijk was vandaag erg mooi. Door de gevallen hagel leek het Kootwijkerzand wel helemaal wit. Er waren best veel bomen om gewaaid, ik denk dat ik zo’n vijftien tot twintig keer er om- of overheen moest.

Ik had van tevoren geen route uitgezet, maar wel “De Kathedraal” in Radio Kootwijk als doel bedacht. Ik had ongeveer een idee hoe ik zou willen lopen, maar zonder route kom je toch af en toe op een onverwachte plek. Eenmaal op het Kootwijkerzand kun je net zo lopen als je zou willen. Geen paden, gewoon van zandheuvel naar zandheuvel. Het uitzicht was mooi, getuige onderstaande foto’s.

Af en toe een boom over de weg
De Kathedraal in zicht
Ongeveer halverwege, weer terug richting auto
Uitzicht vanaf “De Zandloper”
“Gevaarlijke oversteek”, ik wist niet dat ze de bomen bedoelde.
Veel water bij Loofles
Spannende oversteek, gehaald zonder natte voeten.