Alpe d’HuZes 2018

Alpe d'HuZes 0 Comments

7 juni 2018 hoop ik met veel anderen de Alpe d’Huez te beklimmen om zo geld op te halen voor het Koningin Wilhelmina Fonds ter bestrijding van de ziekte kanker. Ik kan jouw steun daarbij goed gebruiken, zou je mij of ons team daarbij willen steunen?

Net zoals bijna iedereen ken ik ook mensen die te maken hebben gehad met kanker. Nog steeds overlijden veel mensen aan een vorm van deze ziekte. Gelukkig zijn er ook die genezen, maar voor wie het een blijvende impact op hun leven heeft. Ik ben erg dankbaar dat ik kan zeggen dat mijn eigen vader al weer zeven jaar schoon is nadat hij prostaatkanker heeft gehad. Het doet me dan ook goed dat ik dit jaar weer samen met hem naar Alpe d’HuZes ga om geld in te zamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds.

Wat ik leuk vind is dat dit jaar ook mijn schoonzus en zwager meegaan naar Frankrijk. Als team Janssen & Van den Bor doen we mee. Wil jij ons steunen? Kijk dan op http://vandenbor.info

Op deze site kun je meer informatie en sponsormogelijkheden vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.