Montferlandtrail

Hardlopen 0 Comments

Oorspronkelijk had ik me ingeschreven voor de 30 km trail. In de zomer minder gelopen daarom in augustus deze wedstrijd al omgezet naar 14 km. Dat was een goede keus. Heb vandaag de trail uitgelopen en dat kostte aardig wat moeite. Wel weer genoten van de omgeving. Volgend jaar weer de 30.

Deze trail herinnert me er wel aan waarom ik dit soort wedstrijden veel leuker vind dan wegwedstrijden, de sfeer is veel relaxter. Dat was vorig jaar ook zo toen vijf minuten voor start de speaker zei: “We willen zo gaan starten, zouden jullie naar het startvak willen komen?” Vervolgens zei hij: “We weten zelf wel wie er wat sneller, als die wat naar voren kunnen komen?” Dit soort uitspraken maakt voor mij de relaxte sfeer duidelijk.

Dit jaar was er na de wedstrijd een pasta maaltijd voor ieder die aan de 14 of 30 km had mee gelopen. Dat is best lekker na een stuk lopen.

Klaar voor de start, …
Door het bos, over brede paden
en over mooie smalle paadjes.
Bijna aan het eind, uitzicht over glooiend landschap.
Als het even kan loop ik in een shirt van Voorthuizen Loopt! šŸ™‚